Welkom bij Ghornet.nl, het persoonlijke blog van mij, Henk Schrooder. Ik ben een 43-jarige akkerboer uit het Zuid-Hollandse Waddinxveen, en heb een jarenlange passie voor alles wat met online en internet te maken heeft. Dit blog is mijn eerste website, en hopenlijk kan ik veel lezers bekoren met mijn verhalen over verschillende interessante onderwerpen die ik tegen kom op het wereldwijde web.

Samen met mijn vrouw Ellie, mijn twee kinderen (Joris en Aniek) van 12 en 14 jaar woon ik al enige tijd in een prachtige boerderij in het Groene Hart. Met veel inzet en passie verbouw ik prachtige gewassen op de polder kleigrond, van aardappels tot spruiten.

Henk Schrooder

In mijn vrije tijd zit ik graag in de kroeg, maar ook heb ik een enorme passie voor het internet. Momenteel gaat mijn interesse uit naar het bouwen van sites en de werking die hier achter zit. Vandaar dus ook dit kleine testproject!

Er is al een kleine instructie op deze site te vinden voor het opbouwen van een site, maar er zallater een grotere pagina komen voor het starten van je eigen blog. Hier zijn immers enorme interessante mogelijkheden te ontdekken!

Bij suggesties kunt u altijd contact opnemen, en mogelijk vind u dan een bericht terug in uw mailbox van mij. Ook bent u natuurlijk welkom om een stuk in te sturen alsu hier behoefte aan heeft, dit kan ook via de pagina Contact.

Hopelijk zal u veel plezier ondervinden aan mijn verhalen, ook al is er nog niet echt  een overkoepelend thema of groot onderwerp dat vast zal zitten aan dit persoonlijke blog. Tot snel, en vergeet niet om regelmatig even te checken of er alweer een nieuwe pagina of een nieuw bericht is geplaatst. Het is altijd erg leuk om te horen wat u hier van vind.

Met vriendelijke groet,

Henk